Opendeurdag en actieve kennismaking

Opendeurdag en actieve kennismaking
Datum: 
01/05/2024


Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of wil je kijken of tennissen iets voor jou is? Kom dan gerust bij ons eens proberen en kennismaken met onze club.

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren wij op 1 mei een opendeurdag. Iedereen is van harte welkom, of je nu lid bent van onze club of niet, geoefend tennisser of beginner, jong of oud.

Naast jullie actieve deelname is dit de ideale gelegenheid om ook jullie familie, vrienden en kennissen uit te nodigen om een balletje mee te slaan in één of meer dubbels van ons open tornooi. Doorheen de dag wordt er met wisselende partners gespeeld: een ideale (her)ontdekking van je tennistalent (na de winter) en kennismaking met elkaar.

De wedstrijden gaan door tussen 10 en 17 uur, de eerste spelers van de dag worden hiervan verwittigd.We kunnen dit jaar geen gebruik maken van de ballon als het regent, hij werd reeds verwijderd, laat ons dus hopen dat het weer ons gunstig gezind is.

Er worden doorheen de dag ook broodjes voorzien (met kaas, hesp, américain of tonijnsla) om de honger te stillen tussen de wedstrijden, aan de democratische prijs van 2,5 euro/stuk. Dit is vrijblijvend.

Deelname aan het tennisgebeuren is volledig gratis. Wel graag correcte tennispantoffels voorzien, en indien mogelijk tennisracket.

Als afsluiter voorzien we een barbecue in de cafetaria voor wie dit wenst.

Menu:
- Aperitief: Caipirinha
- Barbecue: Kipfilet, rundsbrochette, chipolatta, 7 soorten salades, sausen en brood
- Als afsluiter koffie en dessert: Brésilienne-ijsje
Kostprijs van de barbecue is 25 euro. Aperitief en koffie wordt door de club aangeboden.

Graag voor zaterdag 27 april bevestigen aan info@tennisdekamme.be  van je deelname tornooi en/of broodjes (aantal en soort) en/of deelname barbecue.

Wij kijken ernaar uit om jullie terug op onze buitenvelden te ontvangen.